Повернутися до звичайного режиму

Початкова школа вітає гостей!

Відповідно до річного плану роботи школи на 2019– 2020 навчальний рік, з метою залучення широкої батьківської громадськості до шкільного життя на засадах партнерства і співпраці, сприяння розвитку творчого потенціалу педагогів та учнів, формування позитивного іміджу школи в мікрорайоні 25 жовтня 2019р. було проведено День початкової школи.

Вчителі початкових класів провели відкриті уроки, виховний захід у формі квесту. Підготовлено та оформлено тематичну виставку «Осінній вернісаж», на якій було представлено творчі вироби учнів з природного матеріалу. На всіх заходах до Дня початкової школи були присутні батьки учнів.

На уроках у 1-4 класах було використано ІКТ, наочний та роздатковий матеріал, завдання компетентнісні, проблемного спрямування, що свідчить про впровадження в роботу вчителів сучасних прийомів роботи з учнями.

З метою розвитку творчих здібностей та обдарувань учнів початкових класів, вчителі провели виховний захід «Осінній квест». Учні долали зупинки інтелектуальні, творчі, спортивні, виконували пісні, танцювальні номери, брали активну участь у творчих конкурсах на креативність та швидкість мислення, у спортивній естафеті. Батьки учнів також були учасниками конкурсної програми.

Отже, в ході проведення Дня початкової школи учні початкових класів показали свої досягнення у навчанні, творчі здобутки, естетичні смаки та уподобання під час проведення уроків, виховного заходу, виставки творчих робіт. Вчителі початкових класів мали можливість показати батькам учнів особистий рівень професійної майстерності, прагнення до саморозвитку, досягнення своїх учнів. Всі проведені заходи були побудовані на засадах партнерської взаємодії всіх учасників освітнього процесу, сприяли залученню батьківської громадськості до шкільного життя, формуванню позитивного іміджу школи в мікрорайоні, розвитку творчого потенціалу педагогів та учнів.

/Files/images/20191025_110317.jpg

/Files/images/IMG-1b85d9debea93c3a854ed5baaf01606b-V.jpg

/Files/images/IMG-c20f122f413969de535a85f932b58c74-V.jpg

/Files/images/IMG-b655dc9dccb4e7a49f9c7c3d6bd56a0a-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.