Місячник національного виховання

Відповідно до вимог Закону України «Про освіту», Концепції виховання дітей та молоді у національній системі освіти, та згідно річного плану виховної роботи школи у грудні 2020 року, проведено місячник національного виховання «Україно - це Я, Я - це Україна».

Так, в рамках місячника в школі було проведено уроки національного виховання: «Україна – моя Батьківщина» для учнів 1-4 класів та «Наша Вітчизна – демократична Україна» для учнів 5-9 класів. Протягом виховних заходів учні школи дізнавалися цікавих фактів про історію, традиції та звичаї українського народу.

Проведені народознавчі свята - Андріївські вечорниці та День Святого Миколая. У проведенні уроків брали участь і самі учні, які готували малюнки, вчили вірші та добирали предмети побуту українців.

Класні керівники широко використовують українську символіку, а також урізноманітнюють форми роботи під час проведення виховних годин для школярів. Наприклад, учні 9 класу підготували фрагмент українських вечорниць з відповідними стравами, під супровід українських народних пісень, а учні 5 класу виготовляли паперові долоні, які наприкінці уроку кріпили до мапи України, символізуючи свою любов до Батьківщини.

/Files/images/20201216_125159.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.