Всеукраїнський конкурс "Учитель року - 2015"

Ми вітаємо Рідош Олену Олександрівну, учителя української мови і літератури, яка стала лауреатом у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015».

Олена Олександрівна - натура активна, творча, небайдужа, головним для себе визначає розвиток, рух вперед. У класі весь час щось відбувається: чи то підготовка до свята, чи ознайомлення з матеріалами шкільної газети. І все це – в атмосфері тепла та порозуміння, кожному приділяється материнська увага.

Педагог уміло використовує різні форми й методи навчання, що дає змогу успішно керувати навчальною діяльністю учнів, виховувати в учнів такі якості особистості, як працьовитість, почуття відповідальності, допомагає їм усвідомлювати суспільне та особисте значення своєї навчальної діяльності, обирає оптимальні прийоми з урахуванням навчального матеріалу й особливостей класу. На уроках Рідош Олена Олександрівна раціонально використовує ТЗН, наочні посібники, роздатковий матеріал, додаткову літературу. Вчителька постійно працює над підвищенням свого фахового рівня, бере активну участь у житті школи. Олена Олександрівна - учитель за покликанням, вдумлива, чуйна людина, є зразком для наслідування.

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.